Grym lördagkväll med grabbarna

Igår blev det utgång med grabbarna. Jag körde lite förfest hemma på egen hand eftersom jag hade en del att göra. Efter duschen, vilket ni ser på bilden ovan proppade jag i mig en massa riskakor och festade till det på red bull och vodka

Jag stack sedan till Soap bar där de redan var på plats efter att ha varit och kollat på en stand up komiker som var i Sverige. Vi röjde som om det inte fanns någon morgondag och efter det gick vi vidare till Solidaritet.

Där fanns som vanligt många bekanta ansikten och vi festade vidare till småtimmarna.

Hannah var ute och festade med sin syrra och några vänner så vi passade på att ta ett vimmelfoto. Fotografern som jag träffat ett par gånger tidigare visste näästan vad jag heter haha. Philip Lalalala nånting haha. Bilden blev helt okej trots att jag inte var direkt nykter, men inte heller för full.

Efteråt skulle jag promenera bort till kebabkungen och äta kyckling och ris men något hände. Utanför Mc Donalds på sveavägen fick jag ett plötsligt infall. Jag ville äta Mc Donalds mat. Jag skyllder på alkoholen haha. Hur som helst, fjärde fuskmåltiden på sju veckor så jag kände att det skulle sitta fint med en big mac & co. Jag smög in (ville inte att folk ska se mig äta där höhö), kom fram till kassan och beställde. Smög sedan bort till ketchupavdelningen för att ta några servetter. Det var ungefär så långt jag hann tills en kille som läser min blogg skrattar och utbrister, får du äta sånt där?
Fan, det gick inte den här gången heller. Jag kan aldrig vara under cover någonstans haha. Inte för att jag egentligen bryr mig, jag berättar ju ändå här i bloggen om jag ”fuskar” men just för stunden känns det inte bra. Jag skriver att jag äter strikt dietmat och så ser folk mig sitta och äta en big mac meny. Svårt att förklara men jag gillar inte om folk skulle tro att jag hittar på saker och ting.

Idag har jag iallafall sovit ut ordentligt och känner mig som en ny människa, laddad för en ny härlig vecka!

1 kommentar

  1. Hahaha… ”fuskare” där som springer till ”Donken” och säger att du är ”duktig”. Fy Philip!! *skojar bara*. Klart att du också äter något ”extra” någon gång. Du visar ju att det inte händer så ofta och ibland får man även om vissa kanske inte tycker att man borde. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.