Inspiration för er som inte orkar ta er till gymmet idag

Här har ni inspiration som heter duga oavsett om ni är kvinna eller man. Höj volymen och klicka upp videon i helskärm så lovar jag att ni inte kommer att hoppa gymmet idag.

3 kommentarer

  1. Det där var en grym inspirationsvideo! Tack så mycket Philip! Den lär jag titta på många gånger igen!

    • Mh19 mars, 2013 kl. 15:56
    • Svara

    Hej Philip!
    Tack för en uppdate på din mat! Följer både dig och andra och det jag märkt är att trots att många tycker kvarg/kesella är himla bra ur proteinsynpunkt, så är det inte många som äter det, eller nästan mejeriprodukter överhuvudtaget. Hur kommer det sig? Hämmar det förbränningen eller ngt annat? Kvarg med fun light är det enda jag känner är kvar att ”njuta” av när jag ska käka nyttigt o gå ner i fettmassa. Tack för en bra och inspirerarande blogg i övrigt.

  2. ja jäklar vad peppad man blev :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.