Jag måste lära mig chilla tror jag…

Jag hade en kort rast så jag drog med mig Karin in till stan för att köpa lite saker jag behövde till hemmet. Finns det några virrigare än vi på stan när man är stressad. Hon fick nästan hålla fast i mig för att ens kunna hänga med i svängarna.

Senare på kvällen blev det ett träningspass trots att jag inte ville något hellre än att gå hem och lägga mig och sova. Triceps fick sig en omgång och uppladdningen för det blev dubbel portion proteinpulver med jordnötssmörsmak från fitnessguru. Efter passet blev det inte mycket mer än en portion mat när jag kom hem.

Så typiskt när man tänker sätta sig och arbeta framför datorn. Då sitter Chico där och läser bloggar. Det gjorde inget, då fick jag tid att packa upp mina nya produkter som kom med posten idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.