Jag tackar er alla! Ni gör mig till en lycklig människa!

Jag kanske inte är Obama och har makten att styra ett helt land och påverka stora delar av världen men jag är så lycklig över att jag kan påverka många av er som bor här hemma i Sverige. Genom mina bloggar, facebook, instagram, tidningar, portaler, mail, tv och andra sätt når jag ut till hundratusentals människor. Jag är inte den mest perfekta människan själv och som ni vet sticker jag inte under stol med att jag kan gå ut och ta ett glas eller två lite då och då. Jag anser att om man lever ett hälsosamt liv kan man unna sig något man tycker om då och då. Nu syftar jag inte på ett paket cigg om dagen eller enbart leva på mat från mc donalds utan hitta en balans där kroppen faktiskt mår bättre och bättre i slutändan.

Statistiken att min blogg har 100.000 läsare i månaden. Det är lika många människor som på bilden ovan. Jag vet att många av er påverkas positivt av det jag skriver, det har jag fått mängder med mail om. Även om jag inte hinner svara på alla eller ger er svar långt efter så ska ni veta att jag läser allt. Varje gång känner jag att det jag brinner för blir ännu mer betydelsefullt.

Önskar jag kunde krama om er alla samtidigt men eftersom det är omöjligt tänker jag tacka er här istället. Ni är bäst och fortsätt kämpa mer er vikt, styrka, rehabilitering eller vad det nu är ni jobbar med för tillfället. Tillsammans är vi starka och kan göra Sverige ännu hälsosammare! Vi hamnar alla i svackor någon gång och även om jag inte skrivit om mina mest privata saker i bloggen ska ni veta att jag haft tunga motgångar som ni inte ens kan tänka er senaste året. Det får förbli privat eftersom jag inte anser att människor jag inte känner behöver veta allt.

Klockan är nu över midnatt och det är dags för mig att försöka komma i säng före kl 2 för en gång skull. Puss och kram så hörs vi i morgon! Då ska jag berätta mer om mitt kostupplägg kommande veckor och berätta en kul sak som händer på tisdag.

1 kommentar

  1. Tack själv Philip för alla goda tips och råd!! De hjälper mig mycket! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.