Jump up and down and move it all around…

Så här ser det ut när ischias nerven jävlas med en. Det blev för mycket sittande framför datorn i går kväll så när jag vaknade idag kände jag mig som en åttioåring. Jag har knappt kunnat bära något eller räta ut ryggen ordentligt på hela dagen men jag lyckades knåpa ihop ett träningspass ikväll ändå som inte påverkade just den delen av kroppen, dvs benen och bålen.

Nu har jag precis stoppat i mig en härlig måltid med ris och kyckling och startat datorn med 90’tals låtar (spotify radio) som bakgrundsmusik. På något sätt var musiken på 90’talet lite mer avkopplande än idag. Min vän Hannah tipsade dock om 70-tals musik härom dagen vilket jag gav en chans i går kväll och gissa om jag blev förvånad när det faktiskt gick att lyssna på det haha. Jag är öppen för allt men oftast spelas House här hemma eftersom det är den sortens musik jag hör på gymmet, när jag tränar och när jag är på nattklubb. Jag blir glad och taggad av den helt enkelt.

Nu kom Mambo no.5 på radion. Haha, minnen minnen… Vad hände förresten med vattenfestivalen? Haha

1 kommentar

    • Jenny19 mars, 2013 kl. 21:53
    • Svara

    Lyssna på drum & bass! En bra ”nybörjarlåt” är Dj Fresh – the feeling metrik remix. eller vad som helst med chase & status. finns på spotify. När du e redo för lite hårdare å smutsigare dnb tycker jag du ska lyssna på S.P.Y.! Calyx & Teebee – Skank.
    Inte många som hajar grejen me dnb, antingen hatar man de eller så blir man frälst. Ge de en chans, finns ingen röjigare musik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.