Kaaaalooooriiier!

Det blev en power walk med Chico i natt istället för att gå ut och klubba. Stolt jag blev över mig själv! Jag bestämde mig dock för att fortsätta påfyllningen av energi och gjorde ett mc donaldsbesök. Med mig hem fick jag följande:

– Big Mac & co. (mellan pommes & stor cola light)
– 1 st kampanjburgare (minns inte vad den heter men den var stark som fan och stor som tusan)
– 3 cheeseburgare
– 4 nuggets + sötsur sås
– 2 dipsåser

Allt åkte ner på tio min och sedan gick jag och självdog i sängen…

Idag vaknade jag med supertryck i kroppen och mer energi än jag haft på länge efter två laddningsdagar. Enda nackdelen är att magen kurrar som tusan idag och hungern är olidlig. Men men… det är bara att stå ut. Snart blir det gymmet!

Förresten, på tal om gymmet. Jag lyckades så klart orsaka en liten bristning i en muskel vid skulderbladet när jag körde latsdrag igår. Trist så klart men inget allvarligt så det är bara att låta det läka. Jag körde iallafall på 100 kg och det var inte allt för tungt så styrkan sitter där fortfarande trots deffen. Dessutom så märkte jag inte att jag skadat mig förrän efteråt då det började sticka och brännas lite kring ett område på cirka 0,5 cm. Shit happens, haha.

Jag har funderat över helgen och eftersom det är fyra veckor kvar till mitt mål (vad som händer då får ni veta när tiden är inne) och för att optimera kaloriförbrukningen kommer jag att lägga till konditionsträning under veckorna. Jag har ingen direkt plan för hur mycket och när men det kommer allt eftersom.

1 kommentar

  • Farhid Abdi31 mars, 2013 kl. 16:25
  • Svara

  Hej!
  tack för en jätte bra blogg som sagt läse din blogg varjedag om inte flera gången om dag
  Och tycker att det är härligt att du delar med din kunskap med oss
  Med detta under jag har tränat nu i ett och ett halv år

  Mest i gruppträning och har testad gympa själv men det har inte fungerat så bra i gymet
  Har gåt net typ 10/11kg vilket jag känner mig nöjd,men skulle vilja går ner i vikt men samtidigt bygga muskler
  Hur ska jag tänka eller träna? för övrigt är jag 152 cm väger nu 55.Tackar dig änno en gång.Farhid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.