Min kosthållning kommande veckor

Jag kom på att jag inte berättat om mitt nya matupplägg. Det är egentligen inte så jättestor skillnad från de första fem veckorna under deffen. Jag har nu gått över på en nästintill fettfri kost som jag baserar på torsk, potatis och proteindrinkar. Det kan hända att jag äter kycklingfilé om jag för tillfället inte har tillgång till torsk. Potatisen skulle då även kunna bytas ut mot ris men såser med fett i är det nu slut med. Även nötterna, philadelphian och osten har fått stryka med. Istället kan jag vid enstaka tillfällen unna mig tre finn crisp med en kalkonskiva på varje. Enbart. Ett till två lagade mål som förut med grönsaker och proteindrinkar resten av dagen.

Anledningen till att jag ökar kolhydratsintaget en aning är att jag behöver mer tryck i musklerna. Jag har varit ganska tom på glykogen den senaste tiden. Jag märker kolhydratsökningen nu dag tre då jag känner mig lite plufsig. Får se om det släpper en aning under de kommande dagarna. Jag ska prova mig fram vilken mängd potatis per dag som funkar bäst. Torskens vikt ligger på 800-900g per dag vilket ger mig 160-180 g protein enbart från det och inget fett.

Jag kompletterar även med:

– CLA
– Omega 3
– Aminosyror (när jag vaknar)
– Proteinpulver (One Whey)
– Glucosamin (kör 30 dagar)
– L-glutamin
– Heat fettförbränningspiller från Fitnessguru
– Zink
– Magnesium
– C-vitamim
– Multivitamin
– PWO innan träningen med en extra skopa aminosyror

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Önskar att jag hade din diciplin inom mat oxå.. :P Bra jobbat!!

 2. Kör du någon ätardag? Hur ser den ut isf?

  1. Jag hade en ätardag de första fyra veckorna. Åt en meny på mc donalds. Efter fem veckor hade jag en ätarhelg då jag åt en donken meny (XXL), en pizza, en kebab i bröd och lite godis. Får se när nästa dag blir.

  • Maria7 mars, 2013 kl. 19:16
  • Svara

  Berätta om cla! Verkan, ditt omdömme.

 3. Vilket pwo använder då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.