Min viktresa under vintern

För er som följer min viktresa har kanske märkt att det hänt en del med min kropp senaste månaderna. Först så åt jag allt jag kom över och tränade så mycket jag kunde. När jag nådde mitt mål som då var tresiffrig kroppsvikt var det dags att skala av fettet som jag lagt på mig. Hade jag inte haft som mål att väga 100 kg hade jag givetvis inte svullat så som jag gjorde och inte ökat så mycket i fettprocent. Men nu är det som det är. Efter åtta kilo viktnedgång totalt börjar definitionerna på musklerna komma fram riktigt bra. Jag räknar med att jag under min resa lagt på mig en hel del muskler och trots min strikta diet och kaloriminus slår jag personliga rekord i gymmet titt som tätt. Sittande dips i maskin körde jag för några veckor sedan på 110 kg. Idag pressade jag 130 kg och skulle säkert tagit mer om det inte vore för att det bara fanns en platta till att öka i viktmagasinet haha. Den plattan sparar jag till nästa gång.

Min viktresa:

1 nov: 91 kg  STARTVIKT 20% fett

1 dec: 98 kg  BULK 23% fett
1 jan: 101 kg BULK 25% fett

1 feb: 98 kg   DEFF 21% fett
1 mars: 95 kg  DEFF 18% fett

15 mars: 93 kg  DEFF 16% fett

3 kommentarer

 1. Grrrymt bra kört och du verkar sannerligen ha ett bra upplägg. Är verkligen värt dessa bulkperioder, tyvärr är det många som inte inser det. Du bevisar motsatsen ;-)
  Keep up the good!

  • Maria14 mars, 2013 kl. 12:20
  • Svara

  Snacka om förändring! :D

  En fråga: Hur ser du på att gå upp och ner i vikt, med bulk och deff, om man tänker på att det är en del kemikalier i maten och som lagras i fettet och sedan frigörs när man förbränner fettet? Äter du ekologiskt för att få i dig mindre kemikalier? :)

 2. jäklar alltså, grymt jobbat :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.