Onsdag igen då!

Nu har jag precis vaknat. För de flesta är det lunch nu men jag sitter och taggar med housemusik pumpandes ur mina hörlurar. Har så mycket energi att jag var tvungen att köra några armhävningar, knäböj och annat skönt för att få igång kroppen ordentligt. Ni som tränar regelbundet och är inne i ett bra flow vet vad jag menar. Det känns som att livet leker och man vill inget hellre än att bege sig till gymmet och köra slut på sig själv. Nu är det bara 9 timmar sedan jag låg på golvet och pumpade magövningar så min kropp ska få vila ytterligare nio timmar innan det är dags för ett lite tuffare pass på gymmet. Innan dess har jag lite jobb på gymmet och annat kul att ta hand om.

Jag fick en inbjudan av tv4 till ett program som ska spelas in idag men jag var tvungen att tacka nej eftersom det sedan länge är planerat en workshop med lchfklubben där jag ska föreläsa om LCHF i eftermiddag.

Nu har jag snart druckit upp min dubbla portion aminosyror så det är dags att klä på sig för att gå ut med Chico en snabbis innan jag ska packa väskan för ikväll.

På tal om ikväll, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska träna eller vart. Vad ska ni köra? Ingen som ska träna efter kl 20 i Stockholm (innerstan), på Sats eller Nordic Wellness?

1 kommentar

  • Elin20 mars, 2013 kl. 19:40
  • Svara

  Hej!
  Jag är en 21årig tjej som tränar regelbundet 6 dagar i veckan. Jag undrar hur man får ”tvådelade” magmuskler? (om du nu vet vad jag menar..;))
  Jag håller på o deffar lite nu men mina magmuskler syns mer som rutor. Har jag för mycket/för lite muskler/fett?
  Tack för en jättebra blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.