Söndagar är underbara!

Vad gör man på söndagar om inte träna som om det inte fanns någon morgondag. Idag stod axlar och biceps på schemat och med mig till Sats Odenplan hade jag Serdar, mannen utan kroppsfett. Vi körde ett pass på 90 min som fullkomligt mördade våra muskler.

1 timme före passet: 40 g proteinshake + CLA
30 min före passet: PWO + aminosyror + L-glutamin
20 min efter passet: 200 g kycklingfilé + ris + sallad
90 min efter passet: En halv liter minimjölk
osv…

Min fettprocent är för tillfället 17,1% enligt kalipermätning i torsdags. Det är nedre delen av magen och det som finns kvar i mina kärlekshandtag som förstör. Serdar ligger på cirka 8% enligt senaste mätningen. Mitt första mål är att komma under 12% men 8% skulle inte vara fel att ligga på. Vi kör liknande upplägg med träningen, dvs 6-7 dagar i veckan, det som skiljer är att han kör morgonpromenad 1 timme varje dag. Jag har för lite tid för att hinna med det så jag förlitar mig på kosten istället. Hans huvudsakliga föda är också kyckling och ris men en gång i veckan slinker det ner en pizza eller så. Han har ju bara sin nuvarande form att bibehålla så han kan unna sig då och då utan att oroa sig att det ska förstöra något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.