Vill du hjälpa mig?

Jag har insett att dygnet bara har 24 timmar och att det finns mycket jag vill göra men inte hinner med. Jag sökte efter en assistent före jul men eftersom jag råkade ut för en mailkrasch försvann alla mail. Jag gör därför ett nytt försök.

Är du en person som älskar träning, vill få inblick i världen kring en personlig tränare, hjälpa till att utveckla idéer, vara kreativ och styra upp saker som inte är allt för svåra så tveka inte att höra av dig till mig. Ålder och kön spelar ingen roll men jag vill att du ska kunna använda en kamera, kunna uttrycka dig i tal och skrift och som sagt vara intresserad av kost och träning.

Förutsättningen är att du bor i Stockholm ( i första hand, men jag är öppen för förslag). Du kommer hjälpa mig anordna tävlingar, testa produkter, utöva olika träningsformer och mycket mer. Jag behöver även hjälp med struktur när det gäller mail och idéer kring utveckling av mitt varumärke och blogg. En allt i allo person är alltså vad jag söker.

Maila mig för mer information. (skriv ASSISTENT i ämnesraden) Glöm inte att berätta om dig själv och skicka gärna med ett foto (inget krav egentligen men det är lättare att se vem man har kontakt med då).

ps. En tjej som jobbar vid Odenplan kontaktade mig sist. Skulle vilja att du hör av dig igen om du läser det här. Du var en stark kandidat.

1 kommentar

    • Natta12 mars, 2013 kl. 19:01
    • Svara

    Hej Philip! Jag tänkte höra med dig hur du förhåller dig till kvällsmat runt 21-22 tiden? Jag tränar nämligen cirka 5-6 pass i veckan och känner ofta mig hungrig några timmar efter middagen och brukar då inta en liten skål med kesella, bär och lite frön och nötter toppat med kanel samt en kopp grönt te… Man har ju dock hört blandade meningar angående kvällsmål innan sänggående så jag undrar därför över din åsikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.