Vinn ett par grymma hörlurar!

Nu kan en av er läsare vinna ett par Wicked Audios grymma on-ear-hörrlurar Evac. De har ett riktigt bra ljud och en grym bas. Givetvis fungerar de till iPhone och Andorid.

Det jag vill att ni ska göra är att ge ett förslag på en app som ni saknar till er smartphone som har med träning att göra. Jag är nämligen på planeringsstadiet att göra en egen app men vill så klart veta vad det är ni saknar i luren.

Ni kan skriva ert förslag i kommentarsfältet nedan eller maila mig (kontaktuppgifter finns uppe i menyn) så väljer jag en vinnare som får ett paket med dessa fräscha lurar på posten.

Onsdag 13 Mars kl 22 drar jag en vinnare. Kanske kommer något av era förslag även bli en app i framtiden. Lycka till!

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Calle Bergström7 mars, 2013 kl. 09:54
  • Svara

  Jag saknar en app som har funktionen som en kalender, men också med timer samt träningsfunktioner. Dvs man sätter på appen när träningen börjar, under träningen har man genvägsknappar som enkelt loggar vad man gör under träningen och som samtidigt tar tid på hur länge man tränar. När man är klar med träningen kan man kommentera vad man tycker har varit bra/dåligt/eller vad man nu har på hjärtat och känner att man vill komma ihåg till nästa träningspass. Kanske kan man justera appen så den säger till ”Nu var det fyra dagar sen du tränade bröst, skärpning!” Eller liknande.

  För att summera:
  En kalender som förenklar ditt kartläggande och din planering för träning. Loggar på hur länge man tränar (säg att man har kategorin bröst & triceps, efter 5 veckor ger den dig snitt tid och om du nu kör exakt samma pass med exakt samma reps kan du se om du har förbättrat dig genom att kanske minskat vilan och då utfört träningspasset snabbare.)

  Med den appen tror jag att man får motivationen till att göra ökningar samt komma i form lättare om man får en påminnelse om att var ”nu var det tre dagar sen du gjorde cardio, dags att kötta”

  Att kunna kartlägga sin träning enkelt under ett träningspass (eller före.. om den kan vara så avancerad att man kan planera träningspasset med set reps och tid på förhand) vore en väldigt bra app som jag skulle använda.

  • Calle Bergström7 mars, 2013 kl. 09:56
  • Svara

  Sen kanske den också kan ha funktionen med ”WOD of the day” beginner – athlete – pro athlete. Som man kan utföra för ett dagligt pass. En PT på telefon helt enkelt!

  • Stina7 mars, 2013 kl. 11:57
  • Svara

  Idag finns det appar till allt! Hålla koll på sitt kaloriintag, pulsmätare, träningsdagbok och styrkeövningar osv. Listan är oändlig (näsintill) Det jag tycker är jobbigt är att allt är uppbyggt på olika sätt och funkar helt olika. Hälften av apparna mäter i miles och pounds istället för kg och km t.ex.
  Jag skulle vilja ha en app som är samlad med all denna information, kanske inte lika ingående men en light verion av en pt helt enkelt. Lätt och förstå och snygg design så kommer det bli en storsäljare tror jag!

 1. Jag saknar PT-träning i mobilen. Där man kan få träningsprogram, kostprogram etc direkt i telefonen och där man kan bocka av när man har gjort något. Självklart individanpassat (och pris därefter!). Där man har kontakt med sin PT, förslagsvis att PT:n får direktrapporter när man har gjort något. Det skulle jag i alla fall köpa och betala för!

  • Bella7 mars, 2013 kl. 20:28
  • Svara

  Jag saknar en app där jag kan skriva ner mina reps/antal set samt vikt direkt i mitt träningsschema i mobilen!där man alltså antingen sätter ihop sitt program och kan anteckna enkelt och smidigt direkt istället för att använda träningsdagbok eller sådana där papper som finns på en del gym. Att kunna se sin utveckling grafiskt vore också kul och även procentuella förbättringar!

  • Jessica8 mars, 2013 kl. 21:10
  • Svara

  Jag skulle vilja ha en app där jag kan utmana vänner med olika träningsmål som först till 1000 armhävningar, 500 minuter rodd eller 50000 kalorier på crosstrainern. Efter varje träningspass kan man fylla i antal och sedan jämföra med de man tävlar mot. Ett sätt att träna som passar oss som är tävlingsinriktade, men vill ha andra mål än en viss viktnedgång eller en viss vikt i bänkpress. Med fokus på repetitioner, tid eller energiåtgång kan man tävla mot vem som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.