8 veckor kvar till sommaren – hur vill du se ut på stranden?

Hoppas ni alla haft en bra påsk!

Nu är det så att det är åtta veckor kvar till sommaren och det går att göra underverk på kort tid. Jag har möjlighet att ta mig an ytterligare någon mer för att hjälpa komma i form till sommaren. Maila mig så snart ni kan om ni är intresserade av personlig träning. Man som kvinna, gammal som ung. Alla kan forma kroppen, oavsett bakgrund och livsstil. Det gäller bara att hitta rätt väg och det är där jag kommer in i bilden. Som sagt, maila mig för mer information, prisuppgifter, erbjudande osv. (Ni hittar mer info om mig och kontaktuppgifter i menyn ovan)

Först till kvarn är det som gäller.

Nedan ser ni mitt resultat på exakt åtta veckor.

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • minty1 april, 2013 kl. 22:10
  • Svara

  Ja man kan ju bara säga WOW :) snyggt !!

 1. Synd man inte bor i Stockholm, hade ju vart en dröm att ha dig som PT! :)
  Helt otroligt grymma resultat har du fått!! :)

  • Lotta1 april, 2013 kl. 23:07
  • Svara

  Grymt jobbat!
  Du har inga planer på att flytta ner till GBG ett tag (typ de kommande 8 veckorna :)) och hjälpa oss komma i form här nere på västkusten? :) de hade jag tyckt vart en bra idé :)

  • maria1 april, 2013 kl. 23:14
  • Svara

  Jo men tackar, kommer du till Strängnäs i morgon snäääällllla :)

  • Jenny2 april, 2013 kl. 01:39
  • Svara

  DAMN! Hur är det möjligt?! Jag tränar hårt minst 4 timmar i veckan och äter inget socker, mjöl, pasta å potatis. Hållt på så i 3 månader å de händer inte ett jävla skit… Känner mig absolut starkare, men inga som helst fysiska resultat så långt ögat når. :( va fan gör jag fel….

  • Norton2 april, 2013 kl. 14:01
  • Svara

  Bra resultat! Men dina pecs släpar efter rätt ordentligt, är det nåt du vet om eller du har bara svårare att bygga dom? Keep up the good work

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.