Äntligen utskriven

Det var tur att jag hann äta lunch innan jag åkte till sjukhuset igår. Efter 7 timmar pallade jag inte mer utan var tvungen att köpa en macka i automaten på akuten. Det var den eller kexchoklad och en massa andra sötsaker.

Idag var det sista innan hemgång att titta på hjärtat med ultraljud. Ni som gjort det tidigare vet hur fascinerande det är att se det jobba med att pumpa runt blod i kroppen. I närbild på varenda liten arbetande del dessutom.

Frukosten var inget vidare i deff-perspektiv. Jag åt min första ”traditionella” frukost på 9 veckor och begav mig till sjukhusets cafeteria när jag fick röra på mig ett par timmar senare. Det fick bli två proteinkällor.

Efter ett dygn på sjukhuset kom de fram till att mitt hjärta fungerar som det ska och att mina blodvärden är helt okej. Jag är alltså frisk som en nötkärna. Vad min smärta i bröstet kan bero på är eventuellt inflammation i något bakom bröstbenet. Idag känns det mycket bättre och äntligen kan jag sätta eller lägga mig utan att det hugger till så jag tappar andan. I morgon är jag back on track! (Givetvis ska jag fokusera på att varva ner och inte köra på i 200… man har bara en kropp och lever bara en gång.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.