En av de tuffaste dagarna på länge…

Det var ingen lätt dag idag. Jag kommer inte att gå in på några detaljer men min kropp sa ifrån på riktigt. Den talade om för mig att jag måste varva ner med allt jag håller på med och allt som är jobbigt i mitt privatliv. Åter igen kommer jag inte gå in på detaljer men det är ett under att jag klarat mig så här långt.

Jag tar på grund av min begynnande panikångestattack och smärtor i bröstet paus från jobb och träning idag. Jag har vilat och varit med nära och kära för att återhämta mig. Vid ett tillfälle brast allt och det kändes bra att bara låta känslorna komma. Jag är väldigt bra på att stänga av känslor nämligen och bara fokusera på det jag vill. Det går ett tag, men man kan aldrig lura kroppen…

Ikväll ska jag försöka ta mig ut en stund för att tänka på annat än jobb men verkligen inte brusa upp mig eller dricka en massa alkohol. Hela helgen blir fokus på saker om inte stressar mig. Jag ska förhoppningsvis vara på rätt bana på måndag eftermiddag igen då kommande vecka börjar.

Dagen började inte så lätt på andra sätt heller. Idag var det Majas begravning. Det var jättetufft att ta sig igenom den och det berörde mig väldigt mycket. Jag insåg ännu en gång att livet är värdefullt och att man måste fylla det med saker som är värdefulla för en själv och inte vad andra tycker. Hon var så ung. Så mycket kvar att uppleva. Vila i frid Maja och hoppas att du har det bra var du än befinner dig nu.

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Marie-Louise5 april, 2013 kl. 21:06
  • Svara

  Även unga män kan bli trötta och falla, men den förtröstar på HERREN ska få styrka!

  • Marie-Louise5 april, 2013 kl. 21:07
  • Svara

  Även unga kan bli trötta och falla, men den som förströstar på HERREN ska få ny styrka!

  • Sus5 april, 2013 kl. 21:08
  • Svara

  Ta hand om dig och dina kära. Livet är värdefullt.
  Bra att du lyssnar på din kropp.

  • Åsa6 april, 2013 kl. 00:17
  • Svara

  Jag gillar namnet på en film (och filmen) från 90-talet med Whitney Houston, ”Waiting to exhale”. Ibland stressar man så mycket att man aldrig har tid att ta en paus, andas ut och reflektera. Bra att du lyssnar på din kropp nu innan det blir till en total burnout.

  • Elin6 april, 2013 kl. 00:49
  • Svara

  Ta hand om dig <3

  • Marre6 april, 2013 kl. 19:11
  • Svara

  Hej…
  Vill bara skicka en krya på dig hälsning å ta hand om dig, Livet är bara till låns och det är inte värt å låna på kort tid, livet är så mycket mer.
  Vill bara tala om att du inspirerar mig i träning och har gett mig mycke energi av din blogg. vill bara tacka för det men nu är det dig du måste satsa på. Ta hjälp av inersta vän/familj å läkarvård å framförallt Chicko som är dig trogen i alla väder så kommer du känna dig starkare men låt det ta den tid du behöver.

  Krya på dig å ta hand om dig

 1. Tack allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.