En kväll med familjen och Chico

Ikväll åkte jag till Flemmingsberg för att hälsa på syrran och våra föräldrar som var på besök från Jönköping.

Chico fick agera min livvakt där ute i orten. Han är tuffaste hunden ska ni veta.

Lyckliga Philip får äta en tallrik med ris och kyckling samt två hamburgerkött så fort han kliver innanför dörren. Så nice!

Mamma som tyvärr inte har sin katt i livet längre saknar någon att gosa med så Chico passade på att krypa upp i hennes knä för lite onsdagsmys.

Eftersom jag kom dit vid 22 fanns det inte så mycket tid att umgås utan det blev strax därefter pendeln hemåt igen. På fredag ska jag lämna Chico till mina föräldrar som ska ta med honom ner till Jönköping eftersom jag ska ha hundvakt ett par veckor. Det kommer att bli riktigt tufft. Usch.. vill inte ens tänka på det nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.