Fick stanna kvar på sjukhuset

Jag har fått stanna kvar på sjukhuset för observation under natten. Om ett par timmar ska de kika på hjärtat med ultraljud. Jag känner mig bättre idag men de har inte riktigt koll på vad jag råkat ut för. Något förhöjda infektionsvärden och avvikelse i hjärtrytmen är vad jag fått höra.
Ni kan fatta vilken energi i kroppen jag har efter att ha legat still i ett dygn. Så får jag inte ens anstränga mig. Jag hade gjort vad som helst för ett tufft pass på sats odenplan just nu haha. Okej, jag ska försöka varva ner, jag lovar.

3 kommentarer

    • Anna S7 april, 2013 kl. 12:45
    • Svara

    Krya på dig Philip. Hälsan kommer först, gymmet finns kvar när du är på banan igen.

  1. Hörredu knäppgök… Lär dig att varva ner nu och krya på dig!

  2. Nu är det du mr.PT som tar det lugnt. Som Anna S skriver – gymmet finns ALLTID kvar. De kommer inte försvinna. Viktigaste är att du mår bra. Hör du det?? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.