Formkoll – armarna

1 kommentar

    • Mikaela4 april, 2013 kl. 21:18
    • Svara

    Hej! Jag har en fråga som jag verkligen behöver svar på!
    Jag tränar styrka 5 ggr/vecka och kondition ungefär 3, plus 3-4 powerwalks. Jag har alltid trott att jag ätit bra och nyttigt och jag går inte runt och känner mig hungrig. Är noga med att få i mig protein och nyttiga kolhydrater. Förra veckan började jag använda Shapeup-appen och märkte att jag tydligen äter för lite. Jag har varit noga med att lägga in allt rätt, så problemet ligger inte där, men tydligen får jag i mig ungefär 1300 kcal per dag, och något mindre de dagar jag inte tränar (har två vilodagar med endast pws). Jag funderar på vad detta kan ha för konsekvenser för min träning, jag tycker att jag utvecklas och det har jag gjort de senaste tre åren i min träning. Kan detta vara farligt på nåt sätt? Äter i princip aldrig sötsaker då jag får migrän av det… Jag är 167 cm lång och väger cirka 54 kg, vilket jag gjort det senaste året, så jag tappar inte vikt heller. Kan det vara så att min kropp inte behöver mer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.