Fredagen i bilder

I fredags var jag med Brosk på Ken Rings spelning i Slussen. Han har släppt en ny skiva och det var en riktigt bra spelning med så grym närvaro och man riktigt kände hur han uppskattade varenda en som var där och lyssnade. Sök efter skivan på spotify, den är grym!

Efteråt blev det ett glas på en bar i närheten. Hassan hade då precis anlänt från Jönköping.

På mose backe var det full rulle med något skumma DJ’s… scaaaary!

Är det vatten eller cider? Bra fråga… :)

Hungriga som vi var blev det så klart kyckling med ris senare på kvällen. Jummie!

Här är jag dagen efter… väl medveten om att mina ökade smärtor i bröstet tvingade mig att ta mig till akuten. Och ungefär där förlorade jag 24 timmar i mitt liv. Men nu vet jag iallafall att jag har ett friskt hjärta och inga konstigheter med mina blodvärden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.