Fredagkvällen

Titta vilken fin flaska jag fick av Resorb Sport. Deras nya produkt som intas efter ett löppass eller liknande kommer ni att kunna läsa mer om i bloggen senare i helgen.

Dagens lagade mål bestod av ris och 500 g kycklingfilé. Till det blev det creme fraiche 5% med en massa vitlök.

Läste på facebook att en vän fått inbrott i lägenheten och blivit av med ipad, dator, kamera och en massa annat. Såg snubben ovan på min promenad jag tog precis i ett skyltfönster. Hade han haft den i fönstret hade de nog inte vågat bryta sig in. Stört att folk inte kan hålla fingrarna i styr och stjäl av andra. Promenaden var hur som helst välbehövd efter vissa omständigheter som jag dock inte tänker gå in närmare på nu.

Nu är det sängen som gäller. Klockan ringer om 6 timmar. Godnatt!

 

3 kommentarer

 1. Cool blogg :)

  • Mikaela20 april, 2013 kl. 16:28
  • Svara

  Hur i helskotta kan du äta kyckling och ris varje dag utan att villha kräkas?? Haha
  För övrigt, härlig blogg :)

  1. Varje gång jag äter det är jag så hungrig att det är det godaste jag smakat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.