God natt!

Sådär, nu säger jag godnatt för ikväll. Det blev en sushi 8 bitar efter träningen med en proteinshake som komplement.

Två timmar senare åt jag fyra finn crisp med kalkon och ett par bitar sill. Kolsyrat vatten och CLA till det.

Nu ska jag dricka en kaseindrink och stoppa i mig Alpha tabletterna och sedan få min efterlängtade sömn. Ses i morgon!

1 kommentar

    • Erica2 april, 2013 kl. 10:32
    • Svara

    Hej! Rekomenderar du att man tar aminosyror/bcaa innan man tar en powerwalk på 45-60minuter på fastande mage(är jag hungrig tar jag givetvis någonting lätt innan) på morgonen? Jag tränar omkring 8-10timmar i veckan fördelat 50/50på styrka och kondition (fråmst löpning)och brukar då ta bcaa/aminosyror före/under/efter passet.. Power walksen är alltså utöver den träningen. Jag äter lågkolhydratskost och upplever att det är jätte svårt att tappa de sista tre ”deff” kilona utan att svälta mig själv-vilket jag inte kan om jag nu ska kunna köra så pass tung styrka som jag ändå gör. Jag vet att det kan (och ska…) ta tid men just nu känns det som att vända ut och in på allt och att jag överanalyserar allting för att nå målet till sommaren. Har nu börjat springa ca 25-30minuter några mornar i veckan för att kicka igång förbränningen. Efter mina pass tar jag alltid extra protein och ibland på kvällarna kassein. Många frågor på en gång! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.