Intressant tolkning

En person (som jag just för tillfället inte tagit reda på vem det är) har skrivit ett inlägg angående min blogg/inlägget med bilder på tränade människor. Jag gillar när andra har åsikter och tankar om det jag skriver så jag tycker att ni ska läsa inlägget. Kanske håller ni med, kanske inte. Jag sitter dumt till nu så jag hinner inte ge mina egna åsikter men jag vill bara poängtera att min blogg inte avspeglar mig och mitt arbete som PT på gymmet. Jag är väldigt noggrann med att individanpassa både träningen, kosten och synen på hälsa beroende på vem jag ska hjälpa.
Jag står även fast vid att alla inte klarar sig på enbart vanlig mat. Jag skulle behöva äta 200 g extra protein i form av mat om jag inte drack proteindrinkar. Det skulle bli en hel del kött/ägg/fisk osv som jag skulle behöva köpa hem och stoppa i mig.

http://vagavagra.wordpress.com/2013/04/27/provocerad/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mya28 april, 2013 kl. 10:30
  • Svara

  Suck, alltid är det någon som ska kritisera och irritera sig i lagomlandet Sveriges där alla ska duga som man är. Du inspirerar med din blogg och passar det inte vissa personer är det väl bara att inte läsa den. Du är grym.

 1. Håller helt med föregående talare, man blir pepp av din blogg. Och min tolkning av det hon skriver är att hon inte har läst resten av din blogg om hon hänger upp sig på ett sånt inlägg (som jag för övrigt inte alls håller med i hennes åsikter på).
  Det är ju mer än en gång som du lägger upp före och efter bilder på dina klienter eller undertiden bilder. Dom om något ger pepp.

  • Emelie28 april, 2013 kl. 11:41
  • Svara

  Hej!

  Läste början men sen slutade jag. Personen har inte en susning om hur Philip är som PT, det vet jag som kund!

  Har träffat flera olika PTs genom åren men ingen som är så flexibel och anpassar tips och rekommendationer kring kost, träning och målsättningar som du Philip.

  Ta inte åt dig, kritiken reflekterar inte alls dig som PT.

  Hälsningar
  Emelie

  Ps ha det kanon i USA!

  • MAJA28 april, 2013 kl. 12:31
  • Svara

  Den där tjejen vet ju ej vad hon pratar om! Jag tyckte personligen att ditt inlägg var mycket bra och inspirerande. Bilderna gav ju bara superpepp :)

  • N28 april, 2013 kl. 22:02
  • Svara

  Och återigen detta hat! Varför kan människor lnte bara sköta sitt o skita i andra. Du är grym i det du gör Philip, så bara att störa bort all negativitet :) puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.