Låååång kväll… hjälpte syrran att flytta

Ikväll har jag och Brosk hjälpt syrran att flytta. Jag insåg då att jag kanske inte borde kört två pass ett par timmar innan haha.

Vi började med att åka till Ikea i kungens kurva för att möta syrran som handlat lite grejer. Vi kom lagom fram till att hon betalat och var redo att åka hem till den gamla lägenheten med flyttbilen hon hyrt.

Ni vet, det tar alltid dubbelt så lång tid att flytta som man räknat med. Vi var inte färdiga förrän sent och hemma var jag inte förrän halv ett i natt. Skiiit trött och hungrig. Det fick bli ris och kyckling från en restaurang på vägen hem. I med maten, blogga lite och nu är det sängen som gäller. Till råga på allt så har laddningsfunktionen på mobilen lagt av. Den vägrar ladda. Får kika närmare på det i morgon och hoppas jag kan hitta något bra sätt att sätta alarm till dess. Hur gjorde man förr i tiden? Jag har inte ens någon väckarklocka…

 

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jennifer3 april, 2013 kl. 21:18
  • Svara

  Kan inte du förklarar varför du väljer att äta just ris när du deffar? Om du redan gjort det vore jag tacksam om du ville skicka en länk till det inlägget. Grym blogg!

  1. Jag behöver kolhydrater för att hålla trycket i musklerna och få energi. Jag väljer att äta ris eftersom det har bra GI, mättar bra och är supergott :)

  • Ellen3 april, 2013 kl. 22:29
  • Svara

  Hej Philip!

  Följt din blogg i några veckor nu och tycker du verkar väldigt skön! :) Har två frågor till dig, den första (haha) är du från Jönköping från början? Fick känslan av det när du var där och firade en kompis men fattade inte riktigt…Den andra: Kan du inte lägga upp en spellista med dina goaste gym-låtar? Vet att du gillar att lyssna på house både på gymmet och dansgolvet och jag själv är likadan!

  Kram!

  Ellen

  1. Kul att du följer min blogg! Jag bodde i jkpg under min skoltid. Har därför många barndomsvänner där. (Samt familj)
   Jag ska se till att få upp musiken som taggar mig. Jag har en lista på spotify som gjordes för två år sedan ska se till att uppdatera den. Tror det är 250 prenumeranter på den med så det är ju ganska relevant :) återkommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.