Lööördag!

Sista dagen på deffen! Det kommer att bli en crazy kväll! Nu kör vi! Följ mig på Instagram under dagen, det är där jag kommer att hinna uppdatera fram till i morgon bitti då jag kommer att ha någon timme på mig innan nästa äventyr.

2 kommentarer

  • Felicia27 april, 2013 kl. 15:35
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag undrar bara, för någon vecka sen skrev du att du fortfarande hade kvar ärtan under navel men att den började bli mjuk och snart var borta. Vad menar du med det? Om fettet blir mjukare och sladdrigare, är det ett tecken på att det håller på att försvinna? Jag har själv känt att fettet på min kropp har blivit sladdrigare nu när jag kör intensiv träning, är det ett tecken på att det äntligen är på väg bort?
  Tack för en superbra blogg!

  1. Japp det stämmer. Så kör på som du gör :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.