Lördagen börjar bra

Min lördag började med 12,5 minuter i solariet. Inte hälsosamt, jag vet men det är enda sättet att inte deppa ihop när jag bara känner mig mindre och mindre. Det är svårt att förklara men efter att ha fylllt ut varenda klädesplagg med mina 102 kilo och sedan väga nästan 14 kilo mindre två månader efter känns inte kul när kläderna hänger som trasor. Jag vet att ni tjejer säkert skulle göra vad som helst för det men eftersom jag tidigare i livet kämpade mig upp från 70 kg (samma längd) benrangel så sitter känslan kvar i huvudet och gör sig påmind varje gång man inte ”fyller ut” kläderna.

Man får helt enkelt göra ett val – bulkig och stor i kläder eller deffad och snygg naken. :)

Efter solariet blev det en promenad till Sats Odenplan för att köra ett ryggpass. Hanteln ovan är den tyngsta de har men alldeles för lätt för att köra hantelrodd. Dagens I-landsproblem haha.

Efter passet passade jag på att väga mig. 88,5 skulle jag tippa att vikten ligger på utan skor och byxor. 86 kg bör då vara mitt mål om jag inte är ute och cyklar.

1 kommentar

    • Hanna15 april, 2013 kl. 18:10
    • Svara

    Löjligt snygg och magiskt snygg kropp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.