Favorit i repris: Magövning för dig som är lite starkare

1 kommentar

  • Anni4 oktober, 2012 kl. 20:54
  • Svara

  Hej Philip!
  Kul att se dig åter här i bloggen!
  Jag har för ett par månader sedan börjat styrketräna ganska seriöst med målen att gå ner i fettmassa och öka i muskler. (Är tjej) Äter paleo-LCHF aktig kost, och undrar vad jag ska ta direkt efter träning? Ofta dröjer det runt en timme innan jag får i mig riktig mat. Funderar på proteindrink, men vill samtidigt inte få i mig för mycket proteiner för att störa fördelningen. Har du tips?
  Undrar även över en fråga jag fick ställd till mig: vad jag äter för att återhämta musklerna efter träning. Personen sa att för det behövs kolhydrater.. men jag vill inte ha det. Så vad äter man? Protein?
  Det är svårt att hitta info när allt är riktat till kolhydratsätare.

  Tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.