Martina testar Resorb Sport

Hej! Martina här!

Jag fick i uppdrag av Philip att testa Resorb Sport som man kan ta både innan, under och efter träningen.

Kortfattat kan man säga att Resorb är en vätskeersättning i pulverform som du blandar med 250 ml vatten efter träningspasset. Drycken är en kolhydrat-elektrolytlösning som återställer kroppens förluster av vätska, salter och mineraler som uppstår i samband med fysisk ansträngning. Den innehåller dessutom magnesium som är sjukt bra för en trött och nytränad kropp.

Jag kände mig faktiskt piggare under träningen och inte lika törstig som jag annars brukar vara efter ett hårt pass. Dessutom är det godare att dricka än vanligt vatten. Helt klart värt att ha hemma i skafferiet inför tuffa träningspass.

Ni kan läsa mer om Resorb Sport på deras facebooksida: https://sv-se.facebook.com/ResorbSport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.