På besök hos syrran in Flemmingsberg

Ikväll tog jag med Chico för att hälsa på syrran i Flemmingsberg. Det är en bit att åka med pendeln så han passade på att ta en tupplur i mitt knä. Smart som jag var fotade jag med innerkameran så mannen som satt på andra sidan (där den ordinarie kameran finns) trodde jag tog bild på honom. Det är inte första gången jag gör något sånt. I vintras satt jag på mc donalds och skulle ta en egobild med innerkameran. Det var först när en arg pappa började blänga på mig som det gick upp för mig att det såg ut som att jag satt och fotade deras barn vid borden mitt emot mig.

Det är bara i förorten man ser sådana här skyltar haha.

Hur glad blir man inte på en skala när syrran har min kurdiska favoriträtt i kylen redo att värmas upp. Det fick bli min förrätt idag. Det är en rätt som kan göras på många olika sätt men min favorit är gjord på ris, gurkmeja, mandlar, russin och nötfärs. Rätten heter Biryani.

Medan syrran lagade huvudrätten (nigeriansk kycklinggryta med ris) så låg jag och Chico och slappade på sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.