Pressvisning – Mandel Showroom

Mandel Showroom bjöd in till pressvisning för tio olika märken, bland annat Salomon, 66’north, Polartec och Suunto. Jag såg mycket spännande som kommer att lanseras till hösten och vintern. Får gå in närmare på det allt eftersom.

 

Här står jag och klämmer på en förpackning som vunnit norska designerpriset. Det är kul när en förpackning till en vara (en tröja i det här fallet) går att återanvända om och om igen.

Hannah som är min nya assistent (kommer att berätta mer om henne i dagarna) var med på plats och blev nog lika sugen som jag på alla godsaker som serverades. Men nej nej. Sommaren närmar sig. Jag åt några pastarör (första pastan på 12 veckor) och ett par skivor kalkon med en god smoothie till.

Ja in set… uuuft… tänk om man skulle bulka nu istället.

Här är den fina goodiebagen man fick med sig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.