Sov gott(?)!

Då är stunden inne. Syster säger att det spökar i hennes lägenhet. Saker rör på sig om nätterna, kranen sätts på, tomburkar rullar på golvet, något har synts vid flera tillfällen och hon väcks ofta när hon håller på att somna. En morgon när hon vaknade hade en filt på golvet klämts fast i den bärbara datorn. Nu släcker vi ner för att se om något kommer hända.

1 kommentar

  1. Hej! Usch da va läskigt, har en bror som hävdar att det gör detsamma hos honom hmm, ingen aning, har aldrig råkat ut för det iaf. Jag har en fråga ang ditt förra inlägg. Äter du mitt i natten? Why? Och vad händer med kroppen när man syndat å druckit rejält en kväll? jag vaknade upp med rejäla vattendepåer i benen och huvvet var som ett vakum, så antar att det ej var så smart men men igår tog jag nya tag och kör på med dieten som vanligt. Känner mig sjukt taggad för träningen ikväll iaf=) Synda gör väll alla nån gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.