Welcome to Los Angeles

2 kommentarer

  • Cattis30 april, 2013 kl. 08:19
  • Svara

  Va roligt! Jag är också i LA! :D

  • Maria30 april, 2013 kl. 13:18
  • Svara

  Hej!
  Har följt din blogg i cirka ett år! Tycker du är grym! Med dig, KatrinZ och sedan Shervin har jag hållit min motivation igång sedan jag fick mitt första barn för cirka 17 månader sen. Gick ner alla graviditetskilon + ytterligare 10 kg på fyra månader. Initialt med LCHF och låååånga PW’s. Nu är det mer lågkolhydrat/kalorirestriktion-kombo samt löpning som gäller. :-) Hursomhelst, jag vet att det inte angår mig eller någon annan, så välj om du vill svara, men vet att många med mig undrar; vad har hänt med Jennifer? Läste hennes blogg förut – men nu verkar hon borta? Är ni fortfarande ihop? Stort tack för all inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.