17 år som munk i Thailand med Björn Lindeblad

Ikväll var jag på en föreläsning med Björn Lindeblad som ni säkert känner igen från sommarprat i P1. Han berättade om sina 17 år som munk i Thailand. I slutet blev det en 30 min guidad meditation vilket satt fint efter en tuff vecka. Det var inte lätt att hålla sig vaken men jag lyckades haha.

1 kommentar

    • Anna Karlsson31 maj, 2013 kl. 13:08
    • Svara

    Tack för en otroligt bra blogg. Otroligt inspirerande att se hur fokusinriktad du är. Grymt jobbat! Har en fråga. Jag ska gifta mig om exakt 3 månader och vill vara i mitt livs form då. Jag är inte otränad på något sätt – helt ”normal” skulle jag säga. Styrketränar ett par ggr i veckan och löptränar även ett par ggr. Blir ofta ca 5 pass totalt. Har muskler, men för mkt fett kring de (är 167 cm lång, väger ca 64 kg, har ca 24 % i fettprocent). Om du skulle ge mig några tips, vad skulle det vara då? Trevlig helg! /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.