4 timmars kroppen av Timothy Ferriss

Innan jag åkte iväg hörde jag om en bok som är ganska kontroversiell. Jag hittade den på pressbyrån igår så nu ska jag plöja igenom den. Någon som läst den redan?

2 kommentarer

  • Patrik Lund16 maj, 2013 kl. 12:47
  • Svara

  Hejsan Philip. Samma person skrev fyra timmars arbetsvecka och jag har läst båda två. Jag tycker att tipsen han ger fungerar i vissa fall men är oftast för extrema för gemena mannen/kvinnan. Priset för att få en välmående kropp är alldeles för stor.
  Hoppas du orkar läsa hela då den är aningen tråkig ibland. H Patrik.

  • sofie16 maj, 2013 kl. 17:56
  • Svara

  En rätt vansinnig bok! Den där killen som skriver Timothy Ferriss är ju ganska otrolig..knäpp kanske!?

  Just läst delar av den (står ju skrivit i den att man inte behöver läsa hela på en gång utan kan välja ut de saker man vill:)
  ja, vad säger man? En galen bok & han ger en hel del tips & det är väl bra om man kan rensa lite bland allt & ta de lite med en nypa salt men lite underhållande är den. Men som Patrik säger oxå aningen tråkig men alla fakta.

  Nu går ju han igenom allt från hur man går ner 10kilo i vikt på 30dagar, hur man bygger mest muskler på 30dagar, hur man springer från 5km till 5mil på 12 veckor, bättre sömn, bättre sexliv haha, snyggare rumpa ja man får ta de hela med en nypa salt, men helt klart värt att läsa den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.