Alla kan göra något

Jag såg att Anastasia hade skrivit sina tankar kring viktnedgång på facebook. Jag håller med henne. Är man nöjd så är det fine men om man går runt och klagar utan att göra något åt det bör man ta tag i saken och göra en liten skillnad åtminstone. Nu har jag turen i mitt yrke att träffa de som bestämt sig. Det är först utanför gymmet det slår mig hur många som är missnöjda och tror att det är kört bara för att de inte vill ge upp livets goda men så är det inte. Alla kan göra någon skillnad och må bättre. Alla behöver inte se ut som kalsongmodeller eller fitnesstjejer utan bara att inte äta onyttigt under veckodagarna kan göra stor skillnad för många. Eller kanske strunta i bilen om det är mindre än fem kilometer dit man ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.