Dags för seeemeeester!

Nu blir det semester! En spontan resa till paradiset är vad som står på tur! Bara att packa bilen och bege sig iväg. Vi som åker är jag, Andreas, Devin och hans roomie Nathalie.

Bara att komma ut ur LA tog över en timme. Det är annat än när man ska åka hem från Jönköping haha.

Ni har säkert gissat vart vi ska. Vegas baby! De fyra timmarna som det tog att åka dit gick fort med tung musik pumpandes i högtalarna. Bilen har riiiktigt fett ljud!

Mindre kul var det när Andreas som körde en bit plötsligt utbrister, vi kommer aldrig klara den där backen… bensinlampan har lyst ett bra tag nu. Haha. Vi körde snabbt av vid en öde rastplats och insåg att om vi inte hittar en mack inom någon kilometer kommer vi att fastna vid vägkanten. Klockan var då 23 på kvällen och det blåste ökenstorm. Jag tog över ratten och efter att ha kört någon kilometer i riktning mot en låååång uppförsbacke dök det upp en mack. Ni vet en sådan där mack som ligger helt off och som man kanske gärna undviker om man är ensam mitt i natten.

Resan gick bra till slut och halv ett på natten checkade vi äntligen in på hotellet.

Det är inte ofta man går ut klockan 2 på natten men här i Vegas är det livat dygnet runt. Vi skålade in de här underbara dagarna som vi har framför oss med varsin fireball shot. Nu kör vi!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.