Det är en resa som bara de som verkligen vill klarar av…

Visst har jag kunskapen, har jobbat som PT i många år, tränat under lång tid men jag har aldrig satt min egen träning som prioritet utan brytt mig mer om alla andra. I november bestämde jag mig för att en gång för alla skaffa mig den kropp jag vill ha. Jag bestämde mig för att först bulka upp mig till över 100 kg i kroppsvikt (ni som följer min blogg vet varför jag ville över 100 kg) för att bland annat maximera muskeltillväxten. Sedan var det dags för 12 veckors diet då jag skalade av 23% fett ner till 9,5%. Nu är det steg tre i transformeringen och målet nu är att hålla min låga fettprocent och lägga på mig ett par kilo muskler till. Fokus på rygg, baksida axlar, ben och rumpa. Även magen ska prioriteras mer för att få lite mer volym i muskulaturen.

1 kommentar

    • Elin24 maj, 2013 kl. 00:14
    • Svara

    Shit vad du är grym, Philip! Hatten av, vilken motivation! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.