Det är viktigt att ta hand om sig

Jag får visa leg om jag ska hämta ut en lottovinst, köpa snus till någon vän eller gå in på en bar med så lågt som 18 års gräns. Jag har bara en gång i mitt liv fått köpa på bolaget utan att plocka upp mitt körkort. Visst är det smickrande men ibland blir jag galen på folks reaktion när de frågar hur gammal jag är och jag ber dem gissa för att sedan tala om hur gamma jag egentligen är. De flesta gissar på nånting mellan 24-27. Det betyder att jag har ett par år på mig innan jag är i den ålder jag är idag haha. Hur gammal är jag då? Jo jag fyller 32 i Juli. Woop woop! Tagga vara gammal! Haha

Hur som helst bryr jag mig om mitt yttre så väl som inre. Idag blev det en ansiktsmask från Clinique. Innan jag la på den tvättade jag rent med en ansiktstvätt för män från Biotherm. Efter masken smörjde jag med en nattkräm, också den från Biotherm och under ögonen smörjde jag mig med en ögonkräm från Loreal for men. Kroppen har jag smörjt med en lotion från St Tropez med lätt brun utan sol effekt. Den är en av de få som faktiskt luktar gott och inte den där typiska brun utan sol doften. För att ge huden extra skjuts har jag som vanligt druckit massor av vatten och håller ett högt intag av omega-3.

Nu ska jag ut på en promenad med Chico och sedan är det dags att släcka ner för att få mina åtta timmars sömn innan en underbar tisdag börjar. Det är inga direkta planer i morgon mer än att jobba och träna. En helt vanlig vardag med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.