Det blev tre pass idag

Totalt tre träningspass blev det idag och hela kroppen är bombad till max! Förutom fyra proteindrinkar har jag ätit måltiden nedan och stoppat i mig omega-3, vitaminer, CLA, aminosyror, 1g. C-vitamin, Heat och Alpha. Snart är det dags att laga dagens andra måltid bestående av ris och kyckling.

Jag är förresten uppe i 134 pass i år. Hur går det för er? #365pass

3 kommentarer

 1. Du är sådan grym insperation! Kikar alltid in på din blogg de tillfällen när jag behöver få insperation i min egen träning efter ha fått hjärn torka.. Blir aldrig besviken! Tack! :)

  • Peter22 maj, 2013 kl. 18:38
  • Svara

  Snygga armband! Vart har du köpt dem?
  Sedan, vad är det för ris? :)

  1. Tack! Köpte dem i en butik på 36:e gatan i NY. Det är svart vildris. Ska se om jag kan lägga upp en bild på förpackningen i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.