En trött dag…

Idag ville inte min kropp vara med… Jag känner att min uteblivna middag igår kväll gjort att jag inte riktigt återhämtat mig från all träning. Idag har kroppen skrikit efter kolhydrater. Jag har ökat intaget en aning och så såg jag till att träningspasset blev ett lite lugnare sådant. Nu är jag så otroligt trött men det är bara att bita ihop. Datorjobb kvar att göra innan jag får sova.

2 kommentarer

    • Niklas22 maj, 2013 kl. 08:59
    • Svara

    Hur känner du att kroppen, som du säger skriker efter kolhydrater?
    Orkeslös eller känner man sig bara sliten?

    1. Jag känner ökad hunger, sötsug, känner mig orkeslös och svag i musklerna rent allmänt. (Styrkan finns under passet men det känns när jag går i trappor etc)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.