En underbar dag med sol

Vilken underbar dag det varit. Sol sol sol. Jag har tagit det riktigt lugnt mest hela tiden. Jag var korkad och stoppade i mig en sömntablett jag köpte på flygplatsen i USA. Trodde jag skulle sova bättre de få timmar jag kunde sova men istället vaknade jag med en fet baksmälla. Kunde inte stå upp utan att somna i princip. Lyckades ta två power nap under dagen och sedan var jag återställd. Man ska inte jiddra med sömnen. Då blir man keff.

Jag hittade Anna Hibbs på Delta. Hon är tillbaka från Miami för en månad eller så. Vi kom överens om att jag ska hälsa på och köra boot camp med henne en vecka när hon flyttat tillbaka igen. Eller det var snarare min idé. Hon snackade mest om rosé och sånt.

Dagen avslutades med en promenad från medborgarplatsen genom stan bort till Odenplan. Så nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.