Härliga fredag

20130517-104432.jpg

God morgon! Här sitter man i en soluppvärmd lägenhet en vårdag som denna. Ur högtalarna pumpar house musik och i handen har jag en shaker med dubbel dos aminosyror och L-glutamin. Jag har precis svalt Alpha från fitnessguru, druckit en C-vitamin brus och så har jag tagit en dos Omega-3 och en kapsel med D-vitamin från Lchfklubbens shop.

Om en stund är det jobb som gäller. Sedan träning. I kväll ska jag äntligen få tillbaka Chico efter fyra veckor. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag saknar honom. Det enda sättet att klara av att vara ifrån honom så länge är att helt enkelt inte tänka på honom alls. Men nu går det inte längre och om ett par timmar är han här och busar igen!

Dags att ta en dusch och göra sig i ordning nu. Tagga fredag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.