Jag får dig i grym form till sommaren!

Jag vet att många av er inte haft möjlighet att komma i form till våren som nu är här. Kanske har det varit mycket på jobbet eller bara barnen som tagit mycket tid. Gå inte och ha ångest över det utan det finns fortfarande tid att komma i bra form för stranden eller utlandssemestern. Eftersom sommaren är på G så är det flera av mina klienter som åker på semester. Det gör att jag får luckor i schemat och har möjlighet att hjälpa er som ännu inte kontaktat mig.

Oavsett om du har ett kortsiktigt mål som Elisabeth…

Eller som jag…

Eller lite mer långsiktigt som Danielle…

…så hjälper jag dig med kosten, sätta upp mål, lägga upp träningsprogram, göra mätningar, vägning och kika på vilka kosttillskott som är optimala för dina målsättningar. Givetvis får du köra tuffa varierade träningspass de gånger vi ses. Jag tränar dig i gymmet eller utomhus. De pass du kör på egen hand kan du köra hemma eller på valfritt gym efter program du får av mig.

Tveka inte utan hör av dig till mig via mail redan idag så får du mer information! (philip@lailani.se) Jag har lediga tider från och med torsdag så nu är det snabba puckar som gäller. Den tiden som är kvar till början av augusti gick jag ner 15 kilo på. Allt är möjligt bara man vill!

3 kommentarer

  • Malin21 maj, 2013 kl. 09:10
  • Svara

  Hade varit en dröm!!
  Bor tyvärr inte alls i närheten av Stockholm… Finns det någon chans att man kan få hjälp ändå, typ via telefon/mail? Men att man kanske kan komma och träffas någon gång? :)

  • Caroline Marklund21 maj, 2013 kl. 10:59
  • Svara

  Kan du inte aktivera dig lite mer på twitter? ;) upp med en ny övning varje dag med bild? Vore grym att få lite ny inspo… Kört samma gamla övningar nu tre månader!

  • Hannah21 maj, 2013 kl. 11:06
  • Svara

  Hej Malin, maila mig på assistent@lailani.se så kan jag berätta mer om online coachning :) //Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.