Nu säger jag godnatt

Nu har jag tagit en skön kvällspromenad med Chico och försökt att få ur min jobbiga dröm jag hade i natt ur huvudet en gång för alla. Ni vet när man vaknar och har drömt något riktigt jobbigt så det påverkar en hela dagen. Det var inget särskilt utan bara en långdragen dröm där jag var i någon slags apokalyptisk värld och var tvungen att fly för mitt liv och ta mig fram genom en massa gångar och byggnader. Kände att hoppet om att klara sig levande från några mystiska varelser som jagade mig minskade för varje timme (kändes det som) som gick i drömmen. Jag drömmer ofta sådana drömmar. Jag är nästan alltid utomlands och råkar ofta ut för vardagsproblem som bara är allmänt störiga och jobbiga att ta itu med. Vad hände med de roliga drömmarna som gör det kul att sova haha.

Nu ska jag dricka en portion äggprotein med smak av blueberry och cheesecake. Jummie! Det blir även min dagliga dos av extra vitaminer, omega-3 och Alpha. Seeeen sääängen! I morgon är det en ny spännande vecka!

1 kommentar

    • MAJA27 maj, 2013 kl. 09:08
    • Svara

    Vilken smak av one egg är godast?kan ej bestämma mej vilken jag ska köpa .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.