ProViva50 – Ny fruktdryck med 50% mindre socker

Eftersom jag befinner mig i staterna för tillfället såg jag till att ett bud med nya ProViva drycker kom till min assistent Hannah istället. Hon fick i uppgift att prova dem och ge sitt omdöme.

Jag har nyligen provat fruktdrycken ProViva50 som innehåller 50% mindre socker. Den finns i 3 smaker; Apelsin/Mango, Hallon/Björnbär och Tropisk. Drycken innehåller bara naturligt socker från frukterna och bären och en liten del stevia. Det gör i sin tur att drycken bara innehåller hälften så mycket som andra juicer och fruktdrycker. Personligen så gillade jag Hallon/Bjönbär bäst men alla var goda och passar perfekt till frukosten för den som inte vill utesluta en fruktdryck bara för att man försöker äta mer hälsosamt. Ni hittar ProViva50 i era butiker i dagarna så håll utkik!


 /Hannah

1 kommentar

    • carro16 maj, 2013 kl. 11:47
    • Svara

    Alla innehåller ju banan och mango med. Svinäckliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.