Runyon Canyon – Hollywood

2 kommentarer

    • Karolina8 maj, 2013 kl. 08:48
    • Svara

    Hej hej, måste bara säga att din blogg är minst sagt inspirerande!! när jag har en nere-dag går jag in på din blogg och blir ytterligare ännu en gång påmind om varför det är värt besväret!! Så tack för det:D Men jag undrar hur du ställer dig till proteinbars? äter du sådanna och isåfall hur ofta?

    Jättetacksam för svar! Ha det fint

    1. Tack! Kul att höra! Jag äter en bar när jag behöver få i mig något men varken orkar dricka en proteindrink eller köpa/laga mat. En del innehåller mycket kolhydrater så kolla noga på innehållsförteckningen om du vill minska på kolisarna. Här i USA har jag ätit en till två bars per dag för att öka proteinintaget. De har kanske 100 olika i en vanlig matbutik hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.