Två grymt bra pass idag

Dagens första träningspass blev ett bröstpass med Hannah. Jag försöker komma på men det blev nog ingen annan muskelgrupp den här gången. Jag brukar ha svårt att hålla mig annars haha.

Före passet drack jag 40 g protein. Under passet provade jag en portion Holistic cocos/banan protein som jag fick som provpåse förra veckan. Efter passet blev det ytterligare 20 g protein och två nävar skumbilar för att fylla på med snabba kolhydrater.

Andra passet blev ett vader, triceps, bål och traps -pass på Delta Gym.

Niklas Wadman var där och tränade samtidigt så vi körde vader ihop. Nu kan jag knappt gå.. sååå skönt!! Före passet åt jag en proteinbar och efteråt två kokta ägg och lite senare kycklingfilé med ris hemma.

Nu är jag uppe i 149 pass på 150 dagar så snart är jag ifatt tiden igen. Taaagggaaa!!

1 kommentar

    • Eline30 maj, 2013 kl. 20:28
    • Svara

    Hej! Bara en nyfiken fråga – varför äter du inte LCHF längre? Tänkte eftersom att du förespråkat det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.