Brand hos mina föräldrar…

Jag vaknade av att min bror ringde och ringde på min telefon. Jag är inte den som är uppe med tuppen så jag tänkte att jag ringer tillbaka när jag vaknat. Till slut kände jag att det kanske var bäst att svara och höra vad han ville. Han berättade att det brann i mina föräldrars hus där han befann sig för tillfället. Att en polis bankat på alla rutor och uppmanat alla att evakuera. Mina föräldrar befann sig på gymmet vid den tidpunkten för sitt morgonpass. Ett par takarbetare hade en bit bort i huslängan råkat sätta eld på isoleringen som sedan spridit sig.

Alla klarade sig men det som är riktigt jobbigt är att vattenskadorna är omfattande och att mina föräldrar nu inte kan bo där på flera månader då allt måste repareras och torka. Tapeterna lossnar från väggarna och golven är fyllda av vatten. De fick rädda vad som kunde räddas. Nu bor de hos vänner till de får besked från försäkringsbolaget vad som ska ske. Just det här behövs verkligen inte i deras liv just nu då det nyligen hänt något jättetråkigt som vi väntar besked på…

Förresten, jag kan tänka mig brorsans min när han öppnar dörren och det står en polis som precis bankat på rutan. Han var så säker på att det var någon kompis som drev med honom.

dsc_jnytt65783587321306251506dsc_jnytt1306257897981523 bild-19 dsc_jnytt5768687671306251483

1 kommentar

  1. Usch! Läskigt! Hoppas inte dina brorsbarn blev skrämda av det hela och hoppas dina föräldrar får en riktigt bra lösning från försäkringsbolaget!
    /Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.