En dag med Chico

Idag fick Chico följa med till jobbet. Han trivs riktigt bra med det eftersom han får så mycket uppmärksamhet.

Mellan varven gäller det ju att ta en power nap. Det gör han i sin favvoväska. Vi passade även på att power walka in till stan tidigare idag när solen fortfarande sken. Han fick busa med sin kompis Theo en stund medan jag slängde i mig en kycklingsallad.

 

Det känns att jag dragit ner på kolhydraterna ordentligt idag. Jag är så slut i kroppen. Det blev ett överkroppspass vid lunch och tanken var att jag skulle köra ben nu på kvällen men jag ställde in det. Jag sitter här halvt medvetslös och försöker samla energi att fixa ris och kyckling men det är inte lätt när kroppen känns som överkokt spaghetti typ. Jag vill inte heller stoppa i mig något med koffein eftersom det kommer hålla mig vaken halva natten i sådana fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.