En heldag på grönan

Idag åkte jag till Gröna Lund med Hannah, Nina och hennes dotter Filippa. Tanken var att jag och Filippa skulle åka en massa karuseller medan de avnjöt god mat och vin. Så blev det med och jag måste säga att jag hade lite lätt ångest när vi var på väg dit. Med åldern utvecklar man ju både höjdrädsla och en förmåga att tro att man ska dö så fort man sätter sig i något som gör att fötterna befinner sig ovanför huvudet. Efter att ha mjukstartat med en berg och dalbana kändes det hur bra som helst och vi åkte i princip allt som gick att åka. Visste ni förresten att gröna lund har flest berg och dalbanor på en begränsad yta i världen. Något måste vi ju vara bäst med, haha.

Jag lyckades vinna en sån där stor förpackning choklad. En sport lunch kartong närmare bestämt. Sport och sport… den har inte något med sport alls att göra om jag får säga mitt. Jag vet exakt vad som händer om jag tar med de 10.000 kalorierna hem och jag har inte lust att bli fet så Hannah fick ta över de två kilona. Hon har bättre karaktär än jag… hoppas jag iallafall.

Ps. Jag valde att ha en ordentlig ätardag. Jag brukar inte spåra på dem men jag fick i mig mellan 5000-6000 kcal totalt under dagen. Jag rullade in i sängen på kvällen kan jag meddela. Men gott var det!

         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.