Enbart hårt slit…

Nej, jag är inte naturligt stor med genetiskt stora muskler. Jag har fått kämpa för att få den kropp jag har idag. Tro mig, den vill mer än gärna vara spinkig och mjuk om den får välja själv. Dedikation, glädje, slit, målsättningar och svett är det som krävts av mig för att nå dit jag är idag. En del har det, andra inte. Jag har inte alltid haft det utan jag bestämde mig en gång för alla i november och nu är jag fortfarande bara i början av min resa, även om jag nyligen påbörjat etapp 3.

För er som inte följt mig så var steg 1 att öka kroppsvikten så mycket jag kunde och träna tungt med fokus på att öka muskelmassan. Steg 2 var en 12 veckors deff för att skala bort fettet utan muskelförlust. Nu när jag ligger på en lagom fettnivå är det dags att öka muskelmassan och hårdheten utan att öka i kroppsfett. Resultatet hittills? +3 kilo kroppsvikt på fyra veckor och hittills 170 träningspass utförda i år. Totalt 231 pass sedan starten 1 november.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.